Filozófiánk

A Te sikered fontos nekünk!

                                 MIÉRT MI?

- Több mint 20 éves könyvelő, könyvelés tapasztalat

- Megbízhatóság

- Új vállalkozások könyvelés specialistája. Kft., Bt.,

-Egyéni vállalkozások könyvelése

- Garancia a büntetések elkerülésére, precíz munka határidőre

- Naprakészek vagyunk a NAV jogszabályokban

- Teljes körű precíz naprakész könyvelés

- Leinformálható referenciák, kedvező könyvelő árak

Nálunk a kapcsolattartás, a kommunikáció legalább akkora prioritást élvez, mint a szakmai tudás. Hiszen mit ér a szakmai felkészültség, ha azt nem érti meg az ügyfél. Mit ér a tudásunk, ha azt nem az Önök lehetőségeinek kiaknázására, és az adózási szokásaik optimalizálására fordítjuk.

Kaposvár és a vidéke mikró- és kisvállalkozások üzleti elképzeléseit összerakó és a teljes megvalósításig mentoráló, kockázati tőke befektető cég vagyunk. 

Fontos számunkra  a kiemelkedő teljesítmények támogatása! Gazdasági és marketing tanácsot nyújtunk partnereink számára, melyhez saját üzletkötői hálózat és web alapú logisztikai, értékesítési rendszerek nyújtanak segítséget.

Teljes körű könyvviteli és adó tanácsadói szolgáltatást nyújtunk egyéni és társas vállalkozások részére. Vállaljuk továbbá magánszemélyek adóbevallásának elkészítését és TB ügyintézését. Ügyfeleinket elsősorban Somogy megye, Kaposvár vonzáskörzetéből várjuk, de természetesen az ország egész területén nyújtunk könyvviteli, adó tanácsadói szolgáltatást hiszen olyan ügyviteli rendszert tudunk biztosítani mellyel közvetlen kapcsolat létesíthető az ügyfél és a könyvelés között. 

Forduljon hozzánk bizalommal!